На територията на област Хаково са установени 4 нови случая

...
На територията на област Хаково са установени 4 нови случая
Коментари Харесай

В област Хасково са установени 4 нови случая на COVID-19

На територията на област Хаково са установени 4 нови случая на COVID-19 за последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10747
Към РЗИ е постъпила информация за двама мъже от община Димитровград на 32 и 34 години. Те са работили заедно и са колеги на 32-годишния мъж от община Димитровград, обявен на 22 юли. На двамата са били връчени предписания за поставяне под домашна карантина.

Положителен тест за коронавирус е дал мъж на 58 години от община Хасково. Той е поставен под домашна карантина, а контактните му лица са били установени.

Друг мъж на 22 години община Хасково също се е оказал позитивен за инфекцията. Предстои през днешния ден да бъде извършено епидемиологично проучване.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10747  Китай записва 21 случая на ковид и 43 безсимптомни носители Китай записва 21 случая на ковид и 43 безсимптомни носители  Доц. Кунчев: Има наклонност за по-леко прекосяване на COVID-19, само че повече хора под 50 година се заразяват Доц. Кунчев: Има наклонност за по-леко прекосяване на COVID-19, само че повече хора под 50 година се заразяват  Откриха антитела против COVID-19 при кучета и котки Откриха антитела против COVID-19 при кучета и котки
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР