Народното събрание ще заседава утре следобед, съобщи пред журналисти заместник-председателят

...
Народното събрание ще заседава утре следобед, съобщи пред журналисти заместник-председателят
Коментари Харесай

Парламентът с извънредни заседания утре и в понеделник

Народното събрание ще заседава утре следобед, съобщи пред журналисти заместник-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на след Председателския съвет в парламента. Преди това, преди обяд ще се съберат на заседания бюджетната, правната и енергийната комисия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3827
На извънредното заседание депутатите се очаква да обсъдят актуализацията на държавния бюджет за 2020 г., удължаването на извънредното положение до 13 май и промените в Закона за енергетиката.

Депутатите се събраха на извънреден Председателски съвет

Събота е време за предложения между и първо и второ четене на законопроектите, в неделя комисиите ще работят и в понеделник ще е второто четене, обясни Цонев.

Гласуванията ще бъдат на групи, за да няма толкова много хора в залата, които да създават опасна обстановка, посочи той. Цонев съобщи, че с изключение на д-р Хасан Адемов, всички други тестове на депутати от ДПС са отрицателни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3827  Почина жена, лекувана няколко дни по телефона поради подозрение за ковид Почина жена, лекувана няколко дни по телефона поради подозрение за ковид  Информатор от Съединени американски щати: От Китай фалшифицираха данните за ковид Информатор от Съединени американски щати: От Китай фалшифицираха данните за ковид  Посланичката на Филипините в Ливан умря от COVID-19 Посланичката на Филипините в Ливан умря от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР