Народните представители от Националния фронт за спасение на България взеха

...
Народните представители от Националния фронт за спасение на България взеха
Коментари Харесай

Депутатите от НФСБ даряват половината от заплатата си за борба с коронавируса

Народните представители от Националния фронт за спасение на България взеха на свое заседание решението да даряват половината от заплатата си в специалния фонд на Министерството на здравеопазването за справяне със заразата от Коронавирус 19. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3979
През март деветимата народни представители от партията на Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 дариха цялата си заплата за закупуването на респиратор, който дариха на Инфекциозна болница в София.

НФСБ дари респираторен апарат на Инфекциозната болница в София

Наред с това те закупиха с лични средства предпазни облекла и ги предоставиха на здравните заведения по избирателните си райони във Видин, Бургас, Пловдив, София, Варна.

Общински съветници на НФСБ, областни управители и техните заместници, заместник-министри от квотата на НФСБ също направиха лични дарения на болници, предоставяйки им нужните защитни облекла и предпазни медицински шлемове.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3979  100-годишна испанка се излекува от COVID-19 100-годишна испанка се излекува от COVID-19  Караянчева зорко следи за чистотата в Народното събрание Караянчева зорко следи за чистотата в Народното събрание  Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт! Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР