Направени са 38 теста за COVID - 19 на служители

...
Направени са 38 теста за COVID - 19 на служители
Коментари Харесай

38 от служители на детски градини в Търговищко и в Антоновско са тествани за COVID-19

Направени са 38 теста за Коронавирус - 19 на служители на детски градини в Търговищко и в Антоновско. Няма нови положителни проби в област Търговище, съобщиха от Щаба за борба с разпространението на заразата, ръководен от областния управител на Търговище Митко Стайков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10194
Общо 1102 теста за вирусологично изследване за COVID-19 са направени на жители на областта в периода от въвеждане на извънредното положение в България до 3 юли. В това число са включени 793 броя PCR-тестове и още 309 бързи.

Затвориха група в детска градина във Варна заради случай на COVID-19

Заради регистрираните общо 5 души, заразени с коронавирус в търговищкото село Голямо Ново, установени на 2 юли, в населеното място са направени 4 PCR-теста на работещи в местната детска градина. Резултатите са отрицателни. Изследвани са и 11 души от персонала на АГО при МБАЛ - Търговище, имали контакт с една от заболелите жени. Получените резултати също са отрицателни. Не е установено наличие на коронавирусна инфекция и при двама от пациентите на Акушеро-гинекологичното отделение на здравното заведение.

От Щаба съобщават, че от 4 до 7 юли са направени общо 38 бързи тестове на служители в детски градини на територията на община Антоново и селата Маково, Росина и Дралфа в община Търговище. Резултатите са отрицателни.

Към 7 юли в област Търговище са били поставени под карантина общо 3632 души. За 3234 периодът на домашна изолация е вече изтекъл. Под наблюдение от РЗИ - Търговище и ОПЛ в региона са 398 души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10194  Проф. Стойчева за COVID-19: Отхлабването на ограниченията усили болните, прекомерно рисково е!

Проф. Стойчева за COVID-19: Отхлабването на ограниченията усили болните, прекомерно рисково е!  Математик: Все повече се заразяваме, само че все по-малко има умрели от COVID-19

Математик: Все повече се заразяваме, само че все по-малко има умрели от COVID-19  Борисов: Страшно е! Нека да се пазим, да се спрем, а не всичко да става със заповеди

Борисов: Страшно е! Нека да се пазим, да се спрем, а не всичко да става със заповеди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР