Нападателят на Ювентус Пауло Дибала отново даде положителна проба за

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала отново даде положителна проба за
Коментари Харесай

Пауло Дибала даде четвърти положителен тест за коронавирус

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала отново даде положителна проба за коронавирус. Тестът на футболиста за четвърти път показва наличие на болестта, съобщава " El Chiringuito ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6618
На 21 март Дибала написа в Туитър, че е заразен с COVID-19.. 26-годишният аржентинец по-късно съобщи, че се е възстановил от болестта, причинена от вируса.

В началото на април приятелката на футболиста Ориана Сабатини в същата социална мрежа разкри за нови положителни резултати от тестовете им с Дибала.

Броят на заразените с COVID-19 в Италия вече е над 200 000

Сега нападателят трябва да се подложи на по-интензивно лечение, тъй като през май Ювентус планира да започне подготовка за евентуалното подновяване на сезона, който беше спрян поради пандемията от коронавирус.

По последни данни заразените в Италия с COVID-19 са 201 505 души, а починалите са 27 359, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6618  Шест нови инфектирани деца с COVID-19, трима души още са умряли

Шест нови инфектирани деца с COVID-19, трима души още са умряли  Извънредното състояние в Сърбия може да бъде отстранено в средата на май Извънредното състояние в Сърбия може да бъде отстранено в средата на май  Втори случай на COVID-19 у семейство, върнало се от Нидерландия Втори случай на COVID-19 у семейство, върнало се от Нидерландия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР