На над 300 души са съставени актове заради нарушение на

...
На над 300 души са съставени актове заради нарушение на
Коментари Харесай

Над 300 глобени в цялата страна за разходки в паркове и градинки

На над 300 души са съставени актове заради нарушение на изискването на противоепидемичните мерки за избягване на струпване на хора на обществени места, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3281
Размерът на глобите е пет хиляди лева. Санкционираните са от различни краища на страната, като най-много случаи има в големите градове. Най-често жителите на градовете се глобяват от органите на МВР заради разходки в парковете и места, които са забранени. На всеки един от тях е издаден акт от патрулите на полицията на стойност 5 000 лева.

София опустя

Проверките от страна на екипите на полицията ще продължат и в следващите дни. Още преди седмица екипите на полицията са инструктирани да обикалят по паркове и градини - там, където пространствата са големи, като в градовете, и има градски паркове обиколките се правят от автомобили. Чрез мегафони полицаите предупреждават хората да напуснат забранените за разходка пространства.



Над 300 са и досъдебните производства в цялата страна за нарушена карантината. Хората под карантина у нас са над 25 хиляди. Техният брой обаче е променлив, отбелязват от полицията, тъй като към едни ограничителните мерки отпадат, а към други се налагат.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3281  Заразените с ковид в Турция станаха 10 827, 168 души са умряли Заразените с ковид в Турция станаха 10 827, 168 души са умряли  Чехия удължава ограничаващите ограничения поради ковид Чехия удължава ограничаващите ограничения поради ковид  Херо Мустафа похвали ген. Мутафчийски и властта за битката с ковид Херо Мустафа похвали ген. Мутафчийски и властта за битката с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР