Нали питахте къде са труповете и болните? Ето ги. И

...
Нали питахте къде са труповете и болните? Ето ги. И
Коментари Харесай

Нали питахте къде са труповете и болните?

Нали питахте къде са труповете и болните? Ето ги.

И понеже не прескачахте мъртъвци по улиците, се подигравахте на хората, които говореха за „ мерки “. Че и извинения искахте за неудобството да носите маска и за „ тревогата “, която ви били създали, като говорели за COVID…

КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ОЩЕ 42 ЖЕРТВИ У НАС

...

Ама те били със съпътстващи заболявания… Ама всички ще умрем все някога…

Съпътстващи заболявания, а? Можеха да живеят още 3 или 5, или 8, или 10 години, но – понеже вие сте рекли – трябваше да умрат сега. Защото, така и така са си били болни…

(!!!)

Все конспирации са ви в главите. Целият свят е влязъл в конспирация, за да може Пенчо, Драганчо и Иванка от България да се чувстват зле. Верно ли!

Милиони болни и жертви са „ измислица “, а след като споделите мъдри мисли и съждения за Коронавирус, минавате нататък в менюто от мъдри мисли за петджито и кемтрйлса, и ваксините, дето убиват.

И се чудите защо ви се смеем?

Но, понеже сте много – негативните резултати вървят в посока нагоре.

АБСОЛЮТЕН COVID-РЕКОРД В БЪЛГАРИЯ! 2243 НОВИ СЛУЧАЯ САМО ЗА ДЕНОНОЩИЕ

Взимат се мерки---> „ Защо ни тормозите! “

Охлабят мерките, логично дойде втора вълна от болни, МАСОВО---> „ Държавата не може да се справи! “

Или: „ Лъжат ви! “

Добре… явно чакате някой близък да умре, че да повярвате. Или да се разболеете.

А, след толкова мислене, единствената концепция за „ лъжа “, която изфабрикуваха мислителниците (защото нищо логично не може да излезе, така или иначе), беше, че маските ги обезличавали… сравниха ги с бурките от Близкия изток, метнаха малко „ ново робство “ в сместа и заключиха, че маските са, за да ги потискат и мачкат, да ги обезличават и да им запушат устите.

Я ми кажете, без маските, колко свободни бяхте? Какво ви отнеха? Какво правехте преди една година по това време, което ви отнеха?

Без маските не се подмазвате на шефа ли? Не треперехте и не бързахте да изпълнявате всяка негова прищявка срещу смешната заплата, която ви подхвърляше? Бяхте свободни и не треперехте, че банката ще ви вземе апартамента? Ходихте на почивка в Испания всяко лято? Свободно се изразявахте, без страх? Борите се цял живот за свободата на словото, милеете за истината, а не висите постоянно по сайтовете с цици и жълти новини?

Коя свобода ви взеха с маските? Сериозно?

Когато махнаха строгите мерки, мир да има и икономиката да върви, от вас не се искаше нищо специално – само да носите маска и да спазвате дистанция. ДОРИ ТОВА не пожелахте да направите, защото, видите ли, сте много специални и умни и няма да ви казват какво да правите. Сега вървим към тотален локдаун. И вие, за секунда дори, не виждате вината в себе си.

А към лекарското съсловие:

Докато само си говорите срещу доцент Мангъров, нищо не правите. Вие ще се разболявате и ще рискувате живота и здравето си и тези на близките си, той ще си прави реклама на ваш гръб и ще ви се смее.

Той е като герой н а Стивън Кинг – храни се от омразата ви и от ужаса, който предизвиква.

Докато не предприемете истински юридически мерки срещу него, истинска атака, само му правите вятър, с който да си раздухва рекламата. Хората не го бяха и чували, допреди да се направи на интересен на ваш гръб. Докато си мълчите, той говори. Той е такъв „ организъм “, да.

Това предупреждение важи с пълна сила и за управляващите. Докато той си разиграва коня, не само плюе на труда на медиците и на мерките, и на всички, които правим жертви за тая страна и тоя народ, а също така дава кураж на всеки, който е като него зажаднял за внимание, да се „ изявява “. Не се чудете, че сме в разграден двор, в който всеки си прави каквото си иска.

***

Ето ви един разговорник, COVIDиото—български, да си знаете какво искат да ви кажат милите мрънкащи като малки деца анти-маскери:

- „ Повечето хора няма да умрат от него! “ ПРЕВОД: „ Над хилядата мъртви в България, хилядите по света и тези 42-ма мъртви българи от това денонощие са незначителни за мен “.

- „ Трябва да се върнем към нормалния си живот “ ПРЕВОД: „ Борбата с COVID-19, отговорът на властите и лекарите, и обществото трябва да бъдат направени специално като за мен, за мое удобство и така че да не ме смущават, без значение дали е опасно за другите “.

- „ Аз няма да живея в страх! “ ПРЕВОД: „ Готов съм да жертвам хората около мен, за да докажа колко съм смел и как няма да изпълнявам препоръки! “

- „ Да ме карате да нося маска или да спазвам карантина е нарушение на свободата ми! “ ПРЕВОД: „ НАЙ-важната „ несправедливост “ днес е моето неудобство, а не смъртта на други хора! “

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13915  Черен връх в Румъния: над 100 умряли от COVID-19 за ден Черен връх в Румъния: над 100 умряли от COVID-19 за ден  Рекорден брой позитивни проби за COVID-19 в Ямбол Рекорден брой позитивни проби за COVID-19 в Ямбол  Операта в Пловдив затваря за две седмици поради ковид Операта в Пловдив затваря за две седмици поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР