Най-сигурното място за всеки е домът му. Ако в него

...
Най-сигурното място за всеки е домът му. Ако в него
Коментари Харесай

Психолог: Ще се справим с това, което ще дойде

Най-сигурното място за всеки е домът му. Ако в него се стресираме, може да е защото умът ни е затворен. Това заяви клиничният психолог д-р Велислава Донкина в ефира на БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3856
„ Д-р Фройд казва, че най-големият травматизъм за човека е сблъсъкът на реалността с фантазиите му “, посочи тя.

Убийствата на жени в Турция растат на фона на блокадата заради коронавируса

По думите ѝ трябва да се възползваме от ситуацията, за да се опознаем. Парите не могат да са позитивен или негативен мотиватор. Реалността може да отключи нещо, което е било скрито в нас, обясни психологът.

Д-р Донкина подчерта, че не бива да се поддаваме на агресията. „ Няма смисъл да изпадаме в крайност, защото ще се справим с това, което ще дойде. Това ще премине “, каза още психологът.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3856  Оздравял от ковид описа по какъв начин се е заразил Оздравял от ковид описа по какъв начин се е заразил  Вижте европейските насоки за мораториуми върху заплащания по заеми Вижте европейските насоки за мораториуми върху заплащания по заеми  Димитър Вучев сподели какъв брой са загубите за София след ковид Димитър Вучев сподели какъв брой са загубите за София след ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР