Най-добрата защита срещу появяващите се варианти на новия коронавирус е

...
Най-добрата защита срещу появяващите се варианти на новия коронавирус е
Коментари Харесай

Фаучи: Ваксинирайте се бързо, за да се защитите от новите COVID варианти

Най-добрата защита срещу появяващите се варианти на новия коронавирус е възможно най-много хора да се ваксинират възможно най-бързо, заяви днес главният експерт на САЩ по заразни болести доктор Антъни Фаучи, предаде Ройтерс.

Фаучи заяви на пресконференция, че макар да е разумно да се проучи ефикасността на ваксините на Пфайзер и Модерна при поставяне само на една доза заради проблемите с доставките, подобно проучване би отнело месеци и заключенията му биха били спорни.

Според експерта хората трябва да бъдат насърчавани да си поставят две дози от ваксината, цитира БТА.

Оптималният подход, по думите на Фаучи, е да бъде приложена първата доза на колкото се може повече хора, но и да се гарантира, че хората навреме ще получат втората си доза.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19487  Германски военни медици започнаха да лекуват тежко заболели от COVID-19 в Португалия Германски военни медици започнаха да лекуват тежко заболели от COVID-19 в Португалия  Нидерландия удължава вечерния час до 2 март Нидерландия удължава вечерния час до 2 март  Китай записва 14 нови случая на COVID-19 за денонощието Китай записва 14 нови случая на COVID-19 за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР