Най-високият от началото на пандемията досега брой на починали с

...
Най-високият от началото на пандемията досега брой на починали с
Коментари Харесай

Четирима с COVID-19 починаха в област Хасково за денонощие

Най-високият от началото на пандемията досега брой на починали с COVID-19 - четирима, бе регистриран на територията на област Хасково за последното денонощие, съобщиха от областния кризисен щаб.

Загубили битката са мъж на 50 г. от община Стамболово, диагностициран на 31 октомври, за когото в системата не са отразени придружаващи заболявания, мъж на 61 години от община Харманли с диабет, диагностициран на 3 ноември, мъж на 79 години от община Харманли със сърдечно заболяване, диагностициран на 4 ноември, и мъж на 66 години от община Хасково, диагностициран на 5 ноември, за когото в системата не са отразени придружаващи заболявания.

Сред новоустановените общо 14 случая на положителни за инфекцията е медицинска сестра от община Харманли, допълват от щаба. Така според статистиката случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към днешна дата, са 999. Общо хоспитализираните лица са 99. На домашно лечение са 534 човека, починали са 56, а напълно излекувани са 310 човека, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14620  Д-р Гергана Николова: Почти невероятно е персонален доктор да издаде направление за PCR тест Д-р Гергана Николова: Почти невероятно е персонален доктор да издаде направление за PCR тест  Германия разгласи нови 16 017 случая с ковид и 63 умряли за денонощие Германия разгласи нови 16 017 случая с ковид и 63 умряли за денонощие  Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР