На жена от САЩ ѝ се наложи да погребе мъжа

...
На жена от САЩ ѝ се наложи да погребе мъжа
Коментари Харесай

Жена загуби мъжа си и единствения си син от COVID-19

На жена от САЩ ѝ се наложи да погребе мъжа си и единствения си син, които починаха от коронавирус с разлика от точно три дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5365
,,Стоя изправена на краката си само благодарение на Божията сила, а не на моята``, споделя Санди Браун пред двата ковчега, в които са положени телата на 59-годишния ѝ съпруг и 20-годишния ѝ син.

Заради извънредните мерки на погребението присъстват едва няколко души.

Съпругът ѝ умира в болницата от усложнения заради коронавирус, който осем години по-рано изтърпява бъбречна трансплантация.

Здравен експерт прогнозира кога заразата от коронавирус може да достигне връхната си точка в САЩ

На следващия ден синът ѝ, който е астматик, вдига температура и развива кашлица. Той е транспортиран в същата болница, в която издъхва баща му, в тежко състояние и въпреки опитите на лекарите също не успява да пребори вируса.

,,Не съществуват думи, които да опишат болката ми. Просто е невъобразимо. За три дни загубих мъжа си и детето ми от тази грозна чума``, разказва покрусената жена, цитирана от в. ``Мирър``.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5365  Пробация и санкция от 10 000 лв. за извършител на карантината Пробация и санкция от 10 000 лв. за извършител на карантината  Емил Караниколов стана първият министър подложен под карантина Емил Караниколов стана първият министър подложен под карантина  Караянчева към Българска социалистическа партия: Разбирам, че главният проблем е, че не ви дават по малкия екран

Караянчева към Българска социалистическа партия: Разбирам, че главният проблем е, че не ви дават по малкия екран
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР