Над 42 милиона нови безработни са били регистрирани от 15

...
Над 42 милиона нови безработни са били регистрирани от 15
Коментари Харесай

Новите безработни в САЩ са над 42 млн.

Над 42 милиона нови безработни са били регистрирани от 15 март до 30 май в американските бюра по труда, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8895
През последната отчетна седмица (24 – 30 май) заявления за получаване на социални помощи са подали 1,87 милиона души.

Експерти са посочили, че въпреки огромния брой хора, регистрирани на борсите на труда, е бил отбелязан пореден спад в подадените нови заявления.

От 17 до 23 май хората, поискали обезщетения, са били 2,1 милиона.

Още 2,1 млн. американци останаха без работа

Последните данни за новите безработни са били публикувани на фона на премахването на голяма част от ограниченията за икономически дейности в 50-те щата, както и възобновяване на работата на много фирми в национален мащаб.

Много предприятия бяха преустановили дейността си като част от мерките за ограничаването на разпространението на коронавирусната инфекция.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8895  Кафе на президента ядоса украинци Кафе на президента ядоса украинци  Още един английски министър е инфектиран с ковид? Още един английски министър е инфектиран с ковид?  Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР