Над шестдесет украински граждани, завърнали се преди два дни от

...
Над шестдесет украински граждани, завърнали се преди два дни от
Коментари Харесай

Десетки украинци под карантина избягаха от киевски хотел

Над шестдесет украински граждани, завърнали се преди два дни от почивка на остров Бали и поставени под карантина в киевския хотел " Козацкий ", са избягали въпреки полицейската охрана. Това е съобщил днес говорителят на украинското МВР Артьом Шевченко за агенция " Украински новини ", цитирана от ТАСС. Говорителят не уточни дали бегълците са заловени и не даде подробности.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3609
Вътрешният министър Арсен Аваков заяви днес, че ведомството му няма да разрешава чартърни полети за връщане на украинци в родината, ако пристигналите не преминават през задължителната карантина. Тъй съобщи, че на нарушителите на карантината са връчени протоколи за административно нарушение и ще им бъдат наложени глоби до 17 хиляди гривни (ок. 607 долара).

25-годишна жена наруши карантината си ден преди да сърши

По данни от тази сутрин в Украйна са регистрирани 669 заразени с коронавируса, а 17 души са починали. От 17 март до 24 април в страната е в сила национална карантина, а от 26 март има извънредно положение. На 28 март Украйна затвори границите си. Външното министерство в Киев съобщи, че понастоящем около 11 хиляди украинци са в чужбина и очакват да бъдат евакуирани в родината си.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3609  Петиция: Да отворим най-малко една механа, с цел да преборим ковид Петиция: Да отворим най-малко една механа, с цел да преборим ковид  25-годишна жена наруши карантината си ден преди да свърши 25-годишна жена наруши карантината си ден преди да свърши  Германия отпуска 2 милиарда евро в помощ на стартъпите Германия отпуска 2 милиарда евро в помощ на стартъпите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР