Над 1000 са вече починалите от новия коронавирус в Пакистан,

...
Над 1000 са вече починалите от новия коронавирус в Пакистан,
Коментари Харесай

Над 1000 са вече починалите от коронавируса в Пакистан

Над 1000 са вече починалите от новия коронавирус в Пакистан, показват публикувани днес официални данни, цитирани от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8309
Агенцията отбелязва, че при все това смъртността от причиняваното от вируса заболяване COVID-19 остава слаба в страната с над 200-милионно население.

До момента са регистрирани общо 1017 починали, съобщи правителственият сайт, информиращ за епидемията. Смъртните случаи вчера са 32, колкото е средният дневен брой напоследък.

Смъртността от COVID-19 според оценки е 2,1 на сто в Пакистан при 5,3 процента в Индия, 1,4 процента в Бангладеш и 6,6 на сто средно в света.

Броят на заразените в Пакистан е трудно да се определи. Днес бе съобщено официално за 48 000 инфектирани при 430 000 извършени теста, но според експерти това е само част от истинския брой поради липсата на адекватна програма за откриване на нови случаи, отбелязва Франс прес.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8309  Диана Ковачева: Да се пазят правата и свободите на жителите си коства всяко изпитание

Диана Ковачева: Да се пазят правата и свободите на жителите си коства всяко изпитание  Вижте какъв брой пъти на ден би трябвало да се мият ръцете, с цел да се предпазим от COVID-19 Вижте какъв брой пъти на ден би трябвало да се мият ръцете, с цел да се предпазим от COVID-19  Молитвите за Рамазан Байрам ще се организират навън, договориха се Борисов и основният мюфтия Молитвите за Рамазан Байрам ще се организират навън, договориха се Борисов и основният мюфтия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР