На брифинг в Министерски съвет след среща с работодателските организации

...
На брифинг в Министерски съвет след среща с работодателските организации
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не виждам причина да подам оставка


На брифинг в Министерски съвет след среща с работодателските организации вицепремиерът Валери Симеонов сподели, че няма желание да подава оставка поради изявлението си за децата с увреждания, написа Novini.bg

Всеки може да желае оставка, изключително политически партии и водачи. Оставката съставлява независимо решение за освобиождаване на избран пост. Причините могат да бъдат две. Едната са персонални, морални аргументи - в случай че някой счита, че по този метод ще изкупи грешките си. Втората е вследствие на политическо решение. Такова решение може да вземе Коалиционният съвет ГЕРБ-Обединени патриоти, тъй като същият този Съвет ме е задължил да бъда вицепремиер. Когато политическият съвет реши и изиска оставката ми, аз ще я подам. Става въпрос за мнението главно на трима индивида – Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Когато те изискат оставката ми, аз ще я подам. Все отново съм представител на Обединени патриоти, съобщи Симеонов.

Не виждам причина да подам оставка по персонални аргументи, няма защо. Човек не подава оставка, тъй като споделя истината. Аз заставам зад думите си изрично. Винаги в живота си съм казвал истината и никой не може да ме принуди да действам по различен метод, акцентира вицепремиерът.

Протестите на Българска социалистическа партия не ме тормозят, обикновено е опозиционна политическа мощ да желае оставка. Нека ги събират с автобуси и да ги карат, няма проблем, сподели оше Валери Симеонов.

Той посочи, че към момента не е приказвал по тематиката с премиера Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР