На брифинг в Министерски съвет председателят на Националния оперативен щаб

...
На брифинг в Министерски съвет председателят на Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кризисният щаб с последни данни за заразените с COVID-19 у нас

На брифинг в Министерски съвет председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 съобщава актуална информация за разпространението на новия коронавирус у нас.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2979
Припомняме, че по последни данни заразените с COVID-19 в България са 313. Вирусът досега е взел пет жертви, а излекуваните са девет.

Очаквайте подробности!

Заради очаквания пик на коронавируса променят брифингите на щаба
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2979  Броят на умрелите от COVID-19 във Англия доближи 1019 Броят на умрелите от COVID-19 във Англия доближи 1019  АИКБ за икономическите ограничения: Няма 60% помощ, а единствено 23% АИКБ за икономическите ограничения: Няма 60% помощ, а единствено 23%  Какво се разбра страната с бизнеса и синдикатите за схемата 60/40? Какво се разбра страната с бизнеса и синдикатите за схемата 60/40?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР