Мярката „задържане под стража” е единствата възможно мярка за процесуална

...
Мярката „задържане под стража” е единствата възможно мярка за процесуална
Коментари Харесай

Зам.-окръжният прокурор на Кюстендил проговори за жестоката гилотина срещу рома, заклал мъж в града

Мярката „ задържане под стража” е единствата възможно мярка за процесуална принуда по случая с убийството на 35-годишния мъж. Това каза пред журналисти зам. окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски, предаде агенция " Фокус "

По думите на прокурора всички установени от закона предпоставки за налагане на тази най-тежка мярка за процесуална принуда са налице. Събраните доказателства сочат наличие на основателно предположение за това, че обвиняемият е извършил престъплението в което е обвинен, а то е изключително тежко. По думите на прокурор Байрактарски до момента задържаният, макар и с едно изречение, е признал вината си.

Прокурорът не пожела да коментира дали видеозаписите категорично сочат кой е убиецът.

„ Извън ролята ми като прокурор по това дело, нека се замислим за това как живеем, как се отнасяме с нашите деца. Да бъдем така добри да ги насочим към книгите, към библиотеките, съм спортните зали и стадионите, а не към долнопробни кръчми. Има много над което да се замислим като хора, като общество, да не се дели на цигани и българи – излишно е”, каза Ангел Байрактарски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР