Мъжът от Панагюрище, известен като дядо Доко и болен от

...
Мъжът от Панагюрище, известен като дядо Доко и болен от
Коментари Харесай

Откога дядо Доко от Панагюрище е заразен с коронавирус?

Мъжът от Панагюрище, известен като дядо Доко и болен от коронавирус, се оказа, че скоро е лекуван от пневмония. Това научи NOVINI.BG от негови познати.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4890
Припомняме ви, че вчера вечерта стана ясно, че мъж на 67 години от града е дал положителна проба за Коронавирус - 19.

618 станахa заразените с COVID-19 у нас

В местната болница той преди близо месец е прекарал 5 дни, а след като се е прибрал вкъщи, жена му се разболяла. Тя обаче се лекувала в домашни условия.

Пациентът е настанен във Вътрешното отделение на МБАЛ " Уни Хоспитал ". Не се съобщава какво e състоянието му, но запознати твърдят, че той сам е стигнал до линейката, която го е откарала там и е изглеждал добре.

На е ясно дали на мъжа е правен тест за коронавирус преди.

Местни твърдят, че в болницата в градчето, разположено в живописната котловина на Средна гора, лекували точно по пет дни болните от пневмония. Основната причина била клиничната пътека, която продължавала толкова дни. Ако пациентът не е излекуван обаче, му казвали да се прибере и след няколко дни пак да дойде. Подобен случай е имало преди време с близък на наш читател.

Преди дни буквално от лечебното заведение пък била изписана пациентка, престояла само три дни там и то в реанимация.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4890  Осъденият Харви Уайнстийн няма признаци на ковид Осъденият Харви Уайнстийн няма признаци на ковид  Амазон започвна произвеждане на проби за ковид Амазон започвна произвеждане на проби за ковид  Започва най-дългият полицейски час в Сърбия Започва най-дългият полицейски час в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР