Мъж от Търговище, занимаващ се с онлайн търговия, е дал

...
Мъж от Търговище, занимаващ се с онлайн търговия, е дал
Коментари Харесай

Вижте кой е новият заразен с COVID-19 в Търговище

Мъж от Търговище, занимаващ се с онлайн търговия, е дал положителна проба за коронавирус в Търговище.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10355
Резултатът на 31-годишния заболял е регистриран вчера от частна лаборатория. Информация за случая е подадена до РЗИ-Търговище, откъдето са издали предписание за поставяне под домашна карантина и лечение, съобщи областният управител и председател на Щаба за борба с разпространението на заразата Митко Стайков.

Новозаразеният не е съобщил за пътуване в чужбина, среща със заболели или карантинирани лица. Занимава се с онлайн търговия, като работи от дома си в Търговище. Като единствен контактен е установен бащата на заболелия. Връчено му е предписание за спазване на 14-дневна самоизолация.

Засега 31-годишният мъж има повишена температура. Няма други оплаквания в здравословното състояние. Лекува се в домашна среда, не се налага хоспитализиране, уточняват от Щаба.

Митко Стайков апелира гражданите на областта за стриктно спазване правилата за лична безопасност, предаде БТА.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10355  Затвориха ортопедията в добричката болница поради подозрения за съществуване на COVID-19 Затвориха ортопедията в добричката болница поради подозрения за съществуване на COVID-19  Отпадат възбраните за нощните заведения Отпадат възбраните за нощните заведения  Всички изследвани деца за COVID-19 от ДГ Всички изследвани деца за COVID-19 от ДГ " Лястовичка " във Варна са с негативни проби
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР