Мъж от Ловеч с коронавирус е починал в болница във

...
Мъж от Ловеч с коронавирус е починал в болница във
Коментари Харесай

Мъж от Ловеч с коронавирус си е отишъл във великотърновска болница

Мъж от Ловеч с коронавирус е починал в болница във Велико Търново. През последното денонощие в Ловешка област са регистрирани два положителни случая на COVID-19, съобщават от областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10576
В първия случай се касае за 49-годишен мъж от Ловеч със съпътстващи заболявания. Преди 3-4 дни е постъпил в болница във Велико Търново по повод спешно състояние - кръвоизлив в стомашно-чревния тракт и необходимост от кръвопреливане. При рутинен PCR тест излиза положителен за COVID-19. Мъжът е починал в болницата.

Вторият случай е 44-годишна жена, също от Ловеч, установена като положителна от направен по желание PCR тест. Жената не е открита на посочения от нея адрес, при провеждане на епидемиологичното проучване е заявила, че не се намира в Ловеч и е подадена на органите на МВР за издирване.

Извършва се епидемиологично проучване за издирване на всички контактни на починалия мъж лица съвместно с РЗИ - Велико Търново, за предприемане на мерки, допълват от администрацията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10576  Белгия предложи да не се пътува в чужбина Белгия предложи да не се пътува в чужбина  88-годишен умря от ковид в МБАЛ-Смолян 88-годишен умря от ковид в МБАЛ-Смолян  Над 6000 новозаразени с ковид бяха регистрирани в Русия за последното денонощие Над 6000 новозаразени с ковид бяха регистрирани в Русия за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР