Мъж на 43 години, който е един от контактните на

...
Мъж на 43 години, който е един от контактните на
Коментари Харесай

Един от контактните на заразени с COVID-19 майка и син от Монтанско също е с пложителен тест

Мъж на 43 години, който е един от контактните на заразени с COVID-19 майка и син от монтанското село Замфирово, също е с положителен тест за вируса, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10872
Мъжът е добре и е поставен под домашна карантина.

Двама контактни са новите заразени с COVID-19 в Монтанско

Майката и сина са настанени за лечение в инфекциозното отделение на болницата в Монтана и засега състоянието им е добро, уточниха от здарвната инспекция.

От над 200 теста за коронавирус на работещи в детски градини и детски ясли в област Монтана, направени през последните дни, няма нито един положителен, обявиха от инспекцията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10872  Гърция ще работи за обновяване работата на още Граничен контролно-пропусквателен пункт по общата ни граница Гърция ще работи за обновяване работата на още Граничен контролно-пропусквателен пункт по общата ни граница  СЗО: Забраните за пътувания не могат да продължат постоянно СЗО: Забраните за пътувания не могат да продължат постоянно  Случаите на COVID-19 в Смолянско доближиха 444 Случаите на COVID-19 в Смолянско доближиха 444
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР