Музеи, художествени галерии и други културни институции в Ню Йорк

...
Музеи, художествени галерии и други културни институции в Ню Йорк
Коментари Харесай

Музеи и галерии в Ню Йорк отварят отново на 24 август

Музеи, художествени галерии и други културни институции в Ню Йорк отново ще приемат посетители от 24 август, след като останаха затворени в продължение на пет месеца заради коронавирусната пандемия, съобщава БТА, позовавайки се на губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо.

Носенето на маски ще бъде задължително, посещенията ще бъдат организирани предварително, посетителският поток ще бъде контролиран, институциите ще работят на 25 процента от капацитета си, съобщи Куомо в Туитър.

Отварянето не касае залите за изпълнителски изкуства, които ще останат затворени до края на годината. По-рано беше оповестено, че прочутият музей на изкуството " Метрополитън ", който обикновено приема седем милиона посетители годишно, ще заработи отново на 29 август.

Музеят за американско изкуство " Уитни " ще отвори врати на 3 септември. От Музея за модерно изкуство все още не са оповестили кога ще бъде подновен приемът на посетители.

Операта " Метрополитън " отложи началото на сезона си за декември. Театрите на Бродуей ще останат затворени поне до януари следващата година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11490  Произведена е първата партида от съветската ваксина за Covid-19 Произведена е първата партида от съветската ваксина за Covid-19  Проф. Ангелов: Държавата разполага със ресурси, задоволителни да обезпечат лечебните заведения във всички точки на страната Проф. Ангелов: Държавата разполага със ресурси, задоволителни да обезпечат лечебните заведения във всички точки на страната  Украйна записва невиждан растеж на нови случая на COVID-19 Украйна записва невиждан растеж на нови случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР