Можем да кажем, че само от местни данъци и такси

...
Можем да кажем, че само от местни данъци и такси
Коментари Харесай

Димитър Вучев каза колко са загубите за София след коронавируса

Можем да кажем, че само от местни данъци и такси постъпленията за месец март са с 19 млн. лв. по-малко в рамките на столичния бюджет. Това каза общинският съветник от ГЕРБ Димитър Вучев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3853
В предаването " Още от деня " по БНТ той поясни, че " Метрополитен " и Столичният автотранспорт имат загуби от над 6 млн. лв. само за месец март.

" Подобни разчети се правят и по отношение на здравеопазването. Важният момент е как ще излезем от тази ситуация с минимални щети ", посочи още Вучев.

Мораториум върху кредитите не се предвижда, разкри вицепремиерът Дончев

" Общински гаранционен фонд функционира повече от 15 години в рамките на Столична община. Това ще е един допълнителен инструмент в рамките на този гаранционен фонд. Иначе самият той е помогнал на над 700 малки и средни компании в рамките на Столична община през всичките тези години. 1 млн. е сумата, която е определена към момента. Става въпрос за гарантиране на заеми. До този момент фондът функционираше на 50% гаранция. Сега е увеличен в подкрепа на малките и средни фирми, които са доста засегнати ", каза общинският съветник.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3853  Удължиха до 1 май периода на ограничаващите ограничения в Москва Удължиха до 1 май периода на ограничаващите ограничения в Москва  Проф. Кантарджиев разгласи още един доказан случай на COVID-19 у нас Проф. Кантарджиев разгласи още един доказан случай на COVID-19 у нас  Унгария съобщи, че е жертва на лов на вещици в ЕНП, 13 нейни членки желаят изключване на ФИДЕС Унгария съобщи, че е жертва на лов на вещици в ЕНП, 13 нейни членки желаят изключване на ФИДЕС
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР