Моделът Кристин Илиева претърпя тежка катастрофа с кола през 2012г.,

...
Моделът Кристин Илиева претърпя тежка катастрофа с кола през 2012г.,
Коментари Харесай

Кристин проплака: Физиотерапевти ме изгориха до кост! Семейството ми разпродаде имоти, за да се лекувам

Моделът Кристин Илиева претърпя тежка катастрофа с кола през 2012г., шофирана от поп дивата Дивна. И двата крака на моделката са счупени, а пълното й възстановяване продължава до днес.

Сега отново се налага събиране на средства поради влошаване на състоянието на Кристин. Пред „ Телеграф “ Илиева разкрива, че от застрахователната компания не са изплатили никакво обезщетение досега, което да използва за лечението си. „ Следствие на неправилно проведена физиотерапия в България получих изгаряне на тъканта и импалнтите, некротизация, което от своя страна активира отново бактерията. По тази причина се наложи да остана месец и половина в Турция. Ако не се овладее инфекцията е възможно да получа сепсис, който е животозастрашаващ. Също така има опасност да загубя краката си “, споделя Кристин.

От катастрофата насам тя не е работила, а семейството й продава имоти и със спестяванията си успява да покрие лечението си до този момент.

Това, което ми предстои, са още множество интервенции, в това число премахване на импланите, операция на сухожилия, кръстни връзки, трансфер на мускулни влакна и кост, тъй като имам 40% липса на тъкани и мускули на бедрото. От септември в продължение на една година ще бъда подложена на минимум 5 операции (всяка с продължителност 2-3 месеца) за покриване на деформациите по краката ми с епидермис, защото имам липса на голяма площ кожа “, казва Кристин.

В момента тя е с ВАК машина, която представлява гъба в крака и пречиства раната и спомага за по-бързото й възстановяване. Всяка седмица моделката има 2-3 манипулации. Сутрин и вечер й вливат силни антибиотици, което ще продължи още месец – два, до изваждане на имплантите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР