Мода от световна величина беше представена снощи на подума, на

...
Мода от световна величина беше представена снощи на подума, на
Коментари Харесай

Екзотика в ден четвърти на Sofia Fashion Week fall/winter 2018

Мода от световна величина беше представена снощи на подума, на третото издание на Sofia Fashion Week fall/winter 2018. Екзотиката на великолепната Индонезия, утвърдени имена от Европа, както и признати дизайнери от съседни държави като Македония и Черна Гора, поднесоха модните си концепции и въодушевиха по неповторим начин публиката.

Изпълнение на най-младите солисти от Националния музикален театър - Илона Иванова и Денко Проданов, постави началото на спектакъла. Това е дебютно участие за театъра в Sofia Fashion Week, а двамата изпълнители два пъти излязоха на сцената и изпяха едни от най-популярните дуети от оперети и мюзикъли.

Със зашеметяваща визия водещите - Тео в костюм на DESIZO MONNI и Боряна Баташова в прекрасна рокля от BERNA MODA, дадоха триумфален старт за начало на най-екзотичното ревю в историята Sofia Fashion Week.

Нежна музика, приглушена светлина и индонезийски красавици, ни потопиха в света на марката Ghea от Република Индонезия. Брандът е дълбоко уважаван от световните модни среди.

Самата Ghea Panggabeane, излезе на подиума с моделите си. Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид- посланик на Република Индонезия, поднесе цветя на дизайнерката, под бурните аплодисменти на публиката и дипломатическата делегация.

Ghea е знакова фигура в индонезийската модна индустрия повече от четиресет години. Огромният и успех се дължи на безграничната и любов към индонезийските текстилни традиции. Дизайнерката е пример как всеки народ, може да превърне именно кутурното си различие, в печеливша концепция. С други думи Ghea успява да построи мост между добре забравените традиции и бъдещето, което търси корените си.

Говорейки за бъдещето, деца дефилираха весело под съпровода на френски шансон. Марката Bapa Kids store представи внимателно подбрана селекция от мода и играчки за малчуганите. Сред брандовете, с които брандът работи са: Bonpoint, Moncler, Little Marc Jacobs, Chloé, Fendi, Givenchy и много други. Дизайнерите имат за цел не само да предоставят продукт с високо качество на клиентите си, но и да провокират таланта на всеки малък естет, творец и мечтател.

Динамиката освен за най-малките е присъща и за света на модата. AllURe boutique от години подбира прецизно визиите за клиентите си. Сред предлаганите марки са: Alexander McQueen, Alexander Wang, Fendi, Chloe, Celine, Dries van Noten, Haider Ackermann, Isabel Marant,Sacai, Stella McCartney, Saint Laurent, Tom Ford.

Ексклузивна мода за ценители - това предлoжи брандът Inside Us.
Моделите, които марката презентира са екстравагантни, смели и предназначени за истински индивидуалисти, които искат да покажат себе си пред света.

Nina Naustdal, дизайнерката близка до звезди като Джерад Бътлър, Ева Херцигова, Ейдриън Броуди и Карл Лагефелд, представи своята бляскава колекция, отново презентираща най-високо качество и безупречен завършек. Родена в Норвегия, творяща в ателието си в Лондон, Naustdal отново очарова не разочарова публиката и щастливо й благодари от сцената сред вълна от аплодисменти.

Доза артистизъм внесе черногорката Jelena Roganović Đurić. Повлияна от образованието си в сферата на изкуството, тя е специалист по съвремнии сценични костюми, което несъмнено прави работата и неповторима и необикновена. Jelena уважи събитието и излезе с моделите си в края на дефилето.

С това присъствието на Черна гора на сцената на Sofia Fashion Week не приключи - Vesna Krivokapic наложи решително черния цвят, чрез колекцията си “Cold love stone”. Четиринадесет рокли, вдъхновени от черногорските народни носии, се носеха по подиума, пренасяйки зрителите в друго време на вяра и традиции.

Последна в програмата бе македонската дизайнерка Elena Luka. " Това е старо – това е ново – това е Elena Luka X години след това " - по този нестандартен начин, дизайнерката представи своята колекция " Х ".
Десетилетия усърден труд, стоят зад разпознаваемата марка, а усещането за нежност и ефирност, тя постига с прецизно избрани фини материи- като коприна, кадифе и дантела.

Екозтичното модно шоу отново бе уважено от световния дипломатически елит. Гости на Sofia Fashion Week fall/winter 2018 бяха - Н. Пр. г-жа Ана Мария Сампайо Фернандес
посланик на Бразилия в България и Македония, Н. Пр. г-н Педро Пабло Сан Хорхе Родригес от Република Куба, Н. Пр. Алберто Алфредо Мануел Труеба от Република Аржентина и разбира се Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид от Република Индонезия.

Представителите на родния хайлайф бяха директорът на най-престижната модна агенция в България VISAGE- Жени Калканджиева, както и талантливата дъщеря на Ваня Щерева - Мила Роберт, Мис Плеймейт - Нора Недкова в компанията на Фавиол Сефери,Мис Планет - Ренета Чапаровска, Цвети Разложка, стилистката Ива Атанасова и бизнес дамата Ралица Хофстедер.

Както традицията повелява, вечерта имаше своето продължение. Екзотично афтър парти, в японската градина на хотел Marinela Sofia изкуши гостите на Sofia Fashion Week, да опитат коктейлите на лоби бар Sakura.

Всички новини и снимки от събитието следете на фейсбук страницата на Sofia Fashion Week fall/winter 2018: https://www.facebook.com/SFW.BG/








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР