Мнозинството от европейците подкрепя политическите мерки, взети за да бъде

...
Мнозинството от европейците подкрепя политическите мерки, взети за да бъде
Коментари Харесай

Европейците подкрепят рестрикциите заради коронавируса

Мнозинството от европейците подкрепя политическите мерки, взети за да бъде забавено разпространението на новия коронавирус както от страна на местните правителства, така и на Световната здравна организация (СЗО), показва изследване на германски университет, цитирано от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6174
Около 7500 души от Германия, Дания, Франция, Италия Великобритания, Португалия и Нидерландия са анкетирани за целите на представителното проучване, направено под ръководството на Хамбургския университет.

Тръмп предложи да си инжектираме дезинфектанти срещу COVID-19

Шестдесет процента са на мнение, че страните им са реагирали правилно на пандемията, а 16 процента не подкрепят мерките.

Проучването констатира особено категорична подкрепа - поне 80 процента - за отмяната на публични събития, затварянето на границите и училищата.

Използването на приложения за проследяване и данни от мобилни телефони за установяване на хора, които са имали контакт със заразени, пораждат различни отговори в зависимост от страната.

В Германия едва около половината запитани подкрепят подобна мярка, докато в Италия този дял е 85 процента.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6174  Тръмп предложи да си инжектираме дезинфектанти против COVID-19 Тръмп предложи да си инжектираме дезинфектанти против COVID-19  Губернатор в Съединени американски щати реши да отвори заведенията за хранене макар пандемията и макар Тръмп Губернатор в Съединени американски щати реши да отвори заведенията за хранене макар пандемията и макар Тръмп  Болница в Съединени американски щати разкри по какъв начин е понижила случаите на COVID-19 Болница в Съединени американски щати разкри по какъв начин е понижила случаите на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР