Много френски книжарници бяха частично отворени през последните седмици, след

...
Много френски книжарници бяха частично отворени през последните седмици, след
Коментари Харесай

Френската издателска индустрия е силно засегната от пандемията

Много френски книжарници бяха частично отворени през последните седмици, след стриктното 8-седмично блокиране на директните продажби.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8493
Въпреки това като цяло продажбите бяха с 60% по-ниски в сравнение със съответния период през 2019 г.

Въпреки разпространението на групи за четене онлайн по време на блокирането, френската издателска индустрия е силно засегната, като издателите твърдят, че приходите са намалели с 80%.

Франция има повече независими книжарници от почти всяка друга европейска държава с фиксирана ценова система, която ги предпазва от отстъпки от онлайн гиганти като Amazon.

Но поради кризата в този бранш в резултат на мерките покрай пандемията, министърът на културата Франк Ристер заяви в петък, че работи върху пакет от помощи за индустрията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8493  Италия наема 60 000 доброволци, които да оказват помощ да хората да съблюдават обществена отдалеченост Италия наема 60 000 доброволци, които да оказват помощ да хората да съблюдават обществена отдалеченост  Втори случай на инфектиран с Covid-19 от норка в Нидерландия Втори случай на инфектиран с Covid-19 от норка в Нидерландия  Над 5,4 милиона инфектирани с ковид по света и близо 345 000 умряли Над 5,4 милиона инфектирани с ковид по света и близо 345 000 умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР