Много странна случка се е разиграла тези дни в американския

...
Много странна случка се е разиграла тези дни в американския
Коментари Харесай

Загадъчен обект падна от небето и пресуши цяло езеро

Много странна случка се е разиграла тези дни в американския град Луисбърг. Възрастна дама на име Патси Райт съобщава, че от повече от век семейството й притежава парче земя с малко езерце, което никога не е пресъхвало. Миналата събота обаче водоемът, който прилича повече на екзотично езерце, неочаквано изчезнал при изключително тайнствени обстоятелства.

Жената разказва как в съботното утро е излязла да разходи кучето си, но вместо гладката водна повърхност, забелязала закръглена вдлъбнатина, пълна с мръсотия. От водата нямало никаква следа.



Още по-интересно било, че на дъното на водоема имало внушителна дупка, която водела на някъде под земята. Госпожа Райт се сетила, че през нощта чула силен шум близо до къщата си, сякаш в езерото е паднал тежък предмет. Тя си помислила, че в езерото е кацнал мистериозен кораб или то просто въздиша, защото е много старо.



Патси Райт е съобщила за странния случай в полицията. Оттам й обещали да се опитат да разберат какво се е случило. Към момента обаче нямат никакъв напредък.



Съществува хипотеза, че в района на къщата й е паднал метеорит, космически боклук или парче лед. Според друга хипотеза, всичко се дължи на карстова фуния в земята. А в мрежата се шегуват, че водата от езерото е отвлечена от извънземни.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР