Млада двойка от Великобритания уби новороденото си момиченце с нещо,

...
Млада двойка от Великобритания уби новороденото си момиченце с нещо,
Коментари Харесай

Млада двойка уби новороденото си момиченце с нещо, което правим всеки ден

Млада двойка от Великобритания уби новороденото си момиченце с нещо, което правим всеки ден. Бременността на Кели Инесън от Източен Йоркшър не била лека. След видеозон бъдещата майка разбрала, че съществува малка вероятност, около 5%, бебето й да развие синдрома на Даун, пише " Метро ".

„ Предлагаха ми да направя аборт, но тази опция не стоеше пред мен. Реших, че ако се роди със синдром на Даун, ще си го гледам. И няма да го обичам по-малко”, разказва Кели.

През всичките 9 месеца тя с нетърпение очаквала появата на бебчето си. Раждането станало с помощта на цезарово сечение. Бебето било сложено в кувьоз, а след известно време Кели и Киара се прибрали вкъщи. Само след няколко дни обаче двете отново се върнали в болницата, защото малката започнала да губи килограми. Когато лекарите й направили изследвания, открили, че опасен вирус е заразил кръвта й.



По какъв начин младите родители са предизвикали трагичната кончина на бебчето си и как да предпазите новороденото си от тази голяма опасност, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР