Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано

...
Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано
Коментари Харесай

Репортерка онемя от аномалиите и мистерията, които витаят около грабежа в оръжейния склад в София!

Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано днес в столичния квартал „ Дружба” 1. Репортерката на Нова телевизия Рада Богданова се включи преди минути от мястото на престъплението.

По думите й крадците толкова професионално влезли в магазина, че дори не са разбили вратата му.

„ Мистерия. Полицаите недоумяваха как така професионално са действали крадците “, поясни Богданова.

По непотвърдена информация сумата, която крадците са задигнали е… едва 680 лева. На оръжията в магазина дори не е посегнато.

Интересно е, че в непосредствена близост има и денонощен магазин, но и там хората нито са чули, нито са видели нещо

„ Има и друго странно в цялата история. До входа на магазина, който бе обран, има банкомат. Банкомат, който е разбит. Не от крадците или от други апаши – просто е в такова състояние. И даже работи – проверих “, заяви Богданова, докато отразяваше грабежа .

Междувременно от МВР заявиха следното: „ Рано тази сутрин, около 6 часа в полицията е получен сигнал за взломна кражба от склад в столичния ж.к. “Дружба “. По първоначални данни, след проникване в обекта са отнети пари. Предприети са издирвателни действия. На мястото се извършва оглед “.



По данни на bTV, обирджиите са били трима. Те са заснети от 5 камери, 4 от които са били пред склада. На кадрите се вижда как паркират колата си, двама от тях влизат през вратата, повдигат металната щора и проникват в склада.

Откраднатата каса е на стойност 700 лв. Приблизително толкова пари е имало в нея, според собственика на магазина. Заедно с касата апашите са си тръгнали и с документите, които са били вътре.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР