Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак. Трябва

...
Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак. Трябва
Коментари Харесай

Марешки: Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак

Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак. Трябва да се изолират възрастните хора, а младите да се тества и да работят, защото икономиката много ще пострада. Това заяви в ефира на бТВ лидерът на " Воля " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3695
" Чувствам се беззащитет. Трябва всеки депутат да гласува от кабинета си. Ще сме в сградата на НС и всеки със същия пулт с отпечатък да натиска копчето и да дава гласа си ", каза още той.

Марешки: Аз постоянно дарявам

Попитан дали е срещу мярката 60/40 той заяви, че всяка мярка е добра, но тази не е достатъчна. " Ако бяхме управляващи, щяхме да я направим 80/20 в полза на хората и бизнеса. Що се отнася до горивата - има слабо падане. Трябва да се създаде държавна верига на бензиностанции и да се продават масовите горива ", допълни Марешки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3695  Над 870 души са умряли от ковид в Германия Над 870 души са умряли от ковид в Германия  На Живо: 449 са общо позитивните проби на COVID-19 у нас На Живо: 449 са общо позитивните проби на COVID-19 у нас  Д-р Мирослав Ненков: Не можем от в този момент да кажем дали ще ни стигнат реаниматорите Д-р Мирослав Ненков: Не можем от в този момент да кажем дали ще ни стигнат реаниматорите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР