Министърът на икономиката Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на

...
Министърът на икономиката Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на
Коментари Харесай

Емил Караниколов разкри основните цели на държавата

Министърът на икономиката Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в коментира състоянието на икономиката в страната ни заради пандемията от COVID-19. Той поясни, че дори и да не е имало мерки в страната ни, е щяло да има спад на икономиката ни – причината, че сме част от Европа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7385
Сега, разкри той, основната цел на страната е да се възстановят нивата, на които сме били преди кризата.

На 11 май трябва да стартира оперативна програма от 173 млн. лв. за микропредприятия, ще има и такава за макро. Тя ще бъде обявена съвсем скоро.

„ Безспорно малкият и среден бизнес са много пострадали “, каза той. Все пак, поясни – няма сектор, освен хотелиерския, който да е спрял напълно да работи в България.

Очаквайте подробности!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7385  Експерт от БАБХ с детайлности за заведенията, които от през вчерашния ден работят Експерт от БАБХ с детайлности за заведенията, които от през вчерашния ден работят  Нови 1284 случая на заразяване с ковид в Германия Нови 1284 случая на заразяване с ковид в Германия  Ген. Мутафчийски през днешния ден още веднъж ще влезе в дома ни Ген. Мутафчийски през днешния ден още веднъж ще влезе в дома ни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР