Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25

...
Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25
Коментари Харесай

Данаил Кирилов участва в Съвет Правосъдие, посветен на коронавируса

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ " Св. участва в неформална видеоконференция на министрите на правосъдието на ЕС, съобщиха от пресцентъра на правосъдното ведомство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4355
Целта на конференцията е подобряване на координацията в областта на правосъдието в условията на разпространението на COVID-19.

Данаил Кирилов свиква заседание на ВСС заради случайното разпределение на дела

Очаква се министрите от държавите членки да обменят информация и да представят вижданията си по въведените мерки по отношение на функционирането на съдебната система, промените в начина на работа на трансграничното съдебно сътрудничество, спирането на срокове в съдебни производства, изпълнението на наказания лишаване от свобода в затворите предвид опасността от заразата от COVID-19, както и административните и наказателни санкции за неспазване на ограниченията, наложени от държавните органи.

Ще бъдат обсъдени и други необходими действия в областта на правосъдието на европейско равнище в контекста на пандемията от COVID-19.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4355  РУО-София към шефовете на учебните заведения: Затворете дворовете РУО-София към шефовете на учебните заведения: Затворете дворовете  10 000 инспекции от горските чиновници по време на изключителното състояние 10 000 инспекции от горските чиновници по време на изключителното състояние  Полша желае нови налози в Европейски Съюз за набиране на средства за битка с ковид Полша желае нови налози в Европейски Съюз за набиране на средства за битка с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР