Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на

...
Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на
Коментари Харесай

Боил Банов проведе втора конферентна среща с представители на културни организации извън държавния сектор

Министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „ Режисура за проведе втора конферентна среща с представители на културни организации извън държавния сектор днес, съобщиха от пресцентъра на министерството.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3452
Срещата беше посветена на търсене на съвместно решение относно мерките, които трябва да се предприемат за подпомагането на независимия сектор в областта на културата и изкуствата. „ Търси се решение за всички организации извън държавния сектор, съвместно с други институции, включително и на европейско ниво “, увери министър Банов представителите на различните творчески обединения. Той потвърди, че като най-спешна мярка към момента може да бъде преструктурирането на Фонд „ Култура “ и създаването на програми за финансиране чрез него.

Ето какво се разбраха от Асоциацията на българските киносалони с Банов

До три дни Министерството на културата се ангажира да предложи и конкретни програми и методи за финансирането им, като дотогава се очакват и предложенията на творците в тази посока. Разговорите с представителите на визуалните и изпълнителските изкуства в свободния и частния сектор продължават този петък.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3452  В Германия 470 000 компании аплайват за кратко работно време В Германия 470 000 компании аплайват за кратко работно време  Бойко Борисов: Разликата от тази рецесия и войната е единствено, че не падат бомби Бойко Борисов: Разликата от тази рецесия и войната е единствено, че не падат бомби  Рекорден брой умряли за денонощие от ковид във Англия Рекорден брой умряли за денонощие от ковид във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР