Министърът на здравеопазването на Северна Македония Венко Филипче заяви, че

...
Министърът на здравеопазването на Северна Македония Венко Филипче заяви, че
Коментари Харесай

Скопие решава този уикенд дали да отвори границите без карантина

Министърът на здравеопазването на Северна Македония Венко Филипче заяви, че правителството ще обсъди през този уикенд дали да пристъпи към планираното за следващата седмица отваряне на границите на страната без карантина и задължителни тестове за пътниците, съобщи МИА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9542
Филипче снощи каза още пред Канал 5, че засега детските градини няма да бъдат отворени, а за училищата ще бъдат изготвени специални санитарни протоколи.

Министърът заяви, че целият регион има един и същи епидемиологичен риск, а летищата се отварят из цяла Европа, поради което решението ще бъде за пълно отваряне на границите без карантина и PCR тестове.

Отново случаи на COVID-19 в Черна гора, 182 новозаразени в Северна Македония

Вчера правителството в Скопие реши да удължи работното време на ресторантите и кафенетата до 1 часа през нощта през уикендите, съобщи министърът на икономиката Крешник Бектеши във Фейсбук. Досега на заведенията беше разрешено да работят до 22 часа.

Напоследък Северна Македония отчита сериозно увеличение на новите случаи на заразяване. Вчера бяха регистрирани 156 новозаразени, припомня БТА.

Северна Македония: 156 новозаразени с COVID-19 и 6 смъртни случая
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9542  841 новозаразени от COVID-19 в Украйна за последното денонощие 841 новозаразени от COVID-19 в Украйна за последното денонощие  Почина инфектираният с COVID-19 свещеник от Перущица Почина инфектираният с COVID-19 свещеник от Перущица  Ваксината против морбили, заушка и рубеола може да защищити от COVID-19 Ваксината против морбили, заушка и рубеола може да защищити от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР