Министър-председателят на Хърватия Андрей Пленкович си направи PCR тест, след

...
Министър-председателят на Хърватия Андрей Пленкович си направи PCR тест, след
Коментари Харесай

Премиерът на Хърватия е с COVID-19

Министър-председателят на Хърватия Андрей Пленкович си направи PCR тест, след като съпругата му Анна Маслач-Пленкович се оказа положителна на COVID-19, и получи положителен резултат, съобщава БТА по информация на прессекретарят на кабинета.

Според информацията, той се чувства добре и може да изпълнява служебните си задължения.

Пленкович е в самоизолация и следва инструкциите на лекарите.



Първият тест на Пленкович е бил отрицателен.

Първият случай на коронавирус в Хърватия беше потвърден на 25 февруари. В страната са регистрирани 126 612 случая на вируса, 101 838 души са се възстановили, 1712 са починали, тествани са над 744 хиляди граждани.

От 28 ноември в страната са затворени кафенета и ресторанти, развлекателни и фитнес центрове, фитнес зали, въведена е задължителна дезинфекция на обществени места и забрана за продажба на алкохолни напитки от 22:00 до 06:00 часа местно време, анулирани сватби.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15984  Правителството обезпечава спомагателни доставки на О2 за лечебните заведения Правителството обезпечава спомагателни доставки на О2 за лечебните заведения  Само 100 поликлиники у нас са подготвени да обособят Коронавирус зони с кревати Само 100 поликлиники у нас са подготвени да обособят Коронавирус зони с кревати  СЗО: Ще създадем всичко, с цел да узнаем произхода на COVID-19 СЗО: Ще създадем всичко, с цел да узнаем произхода на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР