Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов свика работна среща в МС във връзка с актуалната ситуация с разпространението на COVID-19

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г свика работна среща в Министерския съвет във връзка с актуалната ситуация с разпространението на COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9587
В срещата участваха министърът на здравеопазването Кирил Ананиева, членовете на Националния оперативен щаб Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил и Тодор Кантарджиев, директорът на Столичната регионална здравна инспекция Данчо Пенчев, изпълнителният директор на Александровска болница Костадин Ангелов и изпълнителният директора на Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” Иван Костов  Иван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -.

В рамките на разговора бяха обсъдени данните относно разпространението на новия вирус.

На премиера Борисов беше докладвано, че обстановката се следи изключително внимателно и в този контекст започва масов контрол за изпълнението на противоепидемичните мерки.

Министър-председателят Борисов за пореден път изтъкна, че опасността от COVID-19 не е отминала и че за борбата срещу коронавируса от най-голямо значение и към момента продължава да бъде спазването на физическа дистанция, дисциплина и стриктна дезинфекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9587  Разходите за PCR тест преди хоспитализиране е в полза на пациентите, считат от БЛС Разходите за PCR тест преди хоспитализиране е в полза на пациентите, считат от БЛС  Проф. Румен Константинов: Трябва да заобикаляме обществена пещеризация Проф. Румен Константинов: Трябва да заобикаляме обществена пещеризация  Паника в Хасково - голям брой майки с деца са се снимали със инфектирания Григор Димитров

Паника в Хасково - голям брой майки с деца са се снимали със инфектирания Григор Димитров
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР