Министрите на търговията на страните от Г-20 изразиха вчера решимостта

...
Министрите на търговията на страните от Г-20 изразиха вчера решимостта
Коментари Харесай

Страните от Г-20 изразиха решимостта си да защитят свободната и честна търговия на фона на пандемията от COVID-19

Министрите на търговията на страните от Г-20 изразиха вчера решимостта си да защитят свободната и честна търговия в условията на разпространение на коронавируса, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3307
Те постигнаха съгласие да гарантират сътрудничеството и координирането при снабдяването с медицински продукти и оборудване на фона на пандемията.

В съвместно изявление министрите заявиха, че ще вземат незабавни мерки за улесняване на търговията с тези материали и че ще насърчават допълнителното им производство.

Според министрите всички мерки, които се взимат в условията на извънредно положение, трябва да са целенасочени, пропорционални, прозрачни и временни.

Министрите поеха ангажимент да положат усилия да предотвратят недобросъвестните практики и необоснованото увеличение на цените на продукти, особено на медицинските продукти и лекарствата, по време на пандемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3307  Психолог: Българите имат здрава основа и вярата ще ги запази в този сложен интервал Психолог: Българите имат здрава основа и вярата ще ги запази в този сложен интервал  Регистриран бе първи случай на заразяване с ковид на кардинал от Ватикана Регистриран бе първи случай на заразяване с ковид на кардинал от Ватикана  Китай заяви за 48 нови случая на заразяване с ковид Китай заяви за 48 нови случая на заразяване с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР