Министрите на външните работи на Русия и Великобритания, Сергей ЛавровСергей

...
Министрите на външните работи на Русия и Великобритания, Сергей ЛавровСергей
Коментари Харесай

Руският и британският външни министри се съгласиха, че е необходимо да бъде подобрено двустранното сътрудничество

Министрите на външните работи на Русия и Великобритания, Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи и Доминик Рааб, се съгласиха в телефонен разговор днес, че е необходимо да бъде подобрено двустранното сътрудничество, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7374
Руското външно министерство съобщи още в комюнике, че Лавров и Рааб са обсъдили още пандемията от новия коронавирус, кризата в Сирия и ситуацията в Украйна.

Хакери атакуваха организации, борещи се с коронавируса във Великобритания

Припомняме, че Великобритания отчете най-голям брой починали от COVID-19 в Европа. С повече от 30 000 загубили битката с коронавируса, Великобритания изпреварва Италия и сега е страната с най-много починали от коронавируса в Европа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7374  Някои американски щати вършат неточност, като рестартират своята стопанска система, съобщи губернаторът на Ню Йорк Някои американски щати вършат неточност, като рестартират своята стопанска система, съобщи губернаторът на Ню Йорк  Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица  Ваксина, убиваща COVID-19 при мишки, ще се тества на хора Ваксина, убиваща COVID-19 при мишки, ще се тества на хора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР