Министри и високопоставени чиновници в Северна Македония са се заразили

...
Министри и високопоставени чиновници в Северна Македония са се заразили
Коментари Харесай

Депутат в Скопие пося COVID-19

Министри и високопоставени чиновници в Северна Македония са се заразили с COVID-19, предаде сръбското радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8777
Днес директорката на приходната служба на балканската държава Саня Лукаревска е обявила, че е била инфектирана със заболяването. " Тестът ми е положителен и съм под домашна карантина. Работя от вкъщи. Пазете се! ", е съобщила ръководителката, цитирана от белградската медия.

Освен началничката на финансовата агенция с коронавирус са се заразили поне двама членове на кабинета на югозападната ни съседка, както и началникът на Финансовата полиция на страната.

Всички нови инфектирани са контактували с депутата от парламента в Скопие и заместник-председател на управляващия Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) Мохамед Зечири.



Мохамед Зечири

(снимка: Парламент на Северна Македония)

Политикът вчера е съобщил, че той съпругата му и тримесечната им дъщеря са се заразили с COVID-19.

Отварят ресторантите и кафенетата на открито в Северна Македония

По последни данни общият брой на инфектираните в Северна Македония хора е бил най-малко 2300, починалите вследствие на заразата – 140, а преборилите болестта – над 1500.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8777  Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19 Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19  Само 9 нови инфектирани с ковид в Швейцария през последното денонощие Само 9 нови инфектирани с ковид в Швейцария през последното денонощие  Арменският министър председател отпътува за Москва? Арменският министър председател отпътува за Москва?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР