Министерството на земеделието на Нидерландия съобщи, че вероятно има втори

...
Министерството на земеделието на Нидерландия съобщи, че вероятно има втори
Коментари Харесай

Втори случай на заразен с Covid-19 от норка в Нидерландия

Министерството на земеделието на Нидерландия съобщи, че вероятно има втори случай на предаване на заразата с новия коронавирус от норка на човек, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8491
В писмо до парламента министърката на земеделието Карола Схоутен припомня, че Националният институт за здравеопазване смята, че рискът от предаване на новия коронавирус от животно на човек извън ферми за норки е нищожен.

На 26 април нидерландското правителство съобщи, че норка във ферма за норки в южната част на страната е заразена с новия коронавирус. Последва широко разследване в други подобни ферми, в които норките са отглеждани заради кожата им.

Норка предаде Covid-19 на човек

Миналата седмица правителството съобщи за първи предполагаем случай на предаване на вируса от норка на човек, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8491  Над 5,4 милиона инфектирани с ковид по света и близо 345 000 умряли Над 5,4 милиона инфектирани с ковид по света и близо 345 000 умряли  Италианска столетница пребори ковид след тримесечна борба Италианска столетница пребори ковид след тримесечна борба  Индия към този момент е измежду десетте най-тежко наранени от пандемията от ковид страни Индия към този момент е измежду десетте най-тежко наранени от пандемията от ковид страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР