Милиони малки компании се очаква да кандидатстват за жизнено необходимите

...
Милиони малки компании се очаква да кандидатстват за жизнено необходимите
Коментари Харесай

Банковият сектор в САЩ се готви за тежко изпитание с прилива от заявления за антикризисна помощ

Милиони малки компании се очаква да кандидатстват за жизнено необходимите им спасителни кредити днес, информира АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3924
Това ще бъде сериозно изпитания за банковия сектор, който има по-малко от седмица, за да се подготви за приливната вълна.

Малките компании ще се надяват да получат кредити по програма за 349 млрд. долара, която може да им помогне да задържат служителите си и да си плащат сметките, докато трае пандемията. Програмата е под надзора на Управлението за малкия бизнес, но банките трябва да поемат процедурата за кандидатстване.

Безработицата в САЩ с нов рекорд

Банковият сектор се опитва да охлади очакванията за това колко компании ще получат необходимите им пари кеш днес. Големите и малки банки ще трябва да обработят тези кредити възможно най-бързо, за да могат клиентите им да получат част от финансирането по програмата.

За да успеят да се справят с очаквания прилив от заявления, банките прехвърлиха служители в нови отдели. Това е логистично предизвикателство предвид броя на служителите, които работят дистанционно, и се усложнява от факта, че хиляди са болни или поставени под карантина заради вируса, отбелязва АП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3924  От Движение за права и свободи ще поддържат актуализацията на Бюджет 2020 От Движение за права и свободи ще поддържат актуализацията на Бюджет 2020  Излекувана е първата пациентка с ковид в МБАЛ - Хасково Излекувана е първата пациентка с ковид в МБАЛ - Хасково  Петима души нарушиха карантината си във Великотърновско Петима души нарушиха карантината си във Великотърновско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР