Местните власти в Мадрид са взели решение още от този

...
Местните власти в Мадрид са взели решение още от този
Коментари Харесай

В Мадрид не си поплюват: затягат епидемичните мерки дори още повече

Местните власти в Мадрид са взели решение още от този уикенд в сила да влязат нови, по-строги епидемични мерки с цел ограничаването на разпространението на новия коронавирус. Новината, която изненада неприятно столичани, бе съобщена днес от заместник-съветника по регионалното здраве и борба срещу COVID-19 към Общината в Мадрид Антонио Сапатеро.

Новите правила ще важат за всички и ще засегнат най-вече свободното движение, а районите, където бъде установено огнище на заразата, не е изключено да бъдат поставяни под карантина в зависимост от епидемиологичната ситуация.

Сапатеро аргументира решението на местната власт с обстоятелството, че новозаразените в Мадрид продължават да бележат " устойчив ръст ", поради което е нужно да се обмислят и вземат " всякакви мерки ".

Очаква се през уикенда от местната власт да разяснят по-подробно какъв ще е списъкът с останалите рестрикции, тъй като по думите им гражданите " прекалено много са се отпуснали ".

В края на изявлението си Сапатеро обяви, че ще настъпят и " някои ограничения " по отношение на свободното придвижване в испанската столица.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12243  Ученик с COVID-19 в първия образователен ден в Русе, цялата паралелка под карантина Ученик с COVID-19 в първия образователен ден в Русе, цялата паралелка под карантина  Ваксинация против ковид ще би трябвало да се прави всяка година, считат специалисти Ваксинация против ковид ще би трябвало да се прави всяка година, считат специалисти  52-ма възпитаници са инфектирани с COVID-19 в учебните заведения в Сърбия 52-ма възпитаници са инфектирани с COVID-19 в учебните заведения в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР