Местата за паркиране в центъра на София са препълнени. На

...
Местата за паркиране в центъра на София са препълнени. На
Коментари Харесай

Местата за платено паркиране в София се препълниха

Местата за паркиране в центъра на София са препълнени. На площад " Батенберг " автомобилите са паркирани в няколко редици, а много граждани изчакват за да се освободи място. Малките улички около площад " Ал. Невски " също са запълнени.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3254
От Столична община удължиха безплатното паркиране в синя и зелена зона до 12 април и обосноваха решението си, че така гражданите, на които им се налага да отидат на работа или до магазина, ще могат да паркират безплатно на обозначените места за синя и зелена зона, а не да използват градския транспорт.
8
От центъра за градска мобилност отчитат, че за последните две седмици има повече паркирани коли в центъра и 6 пъти по-малко хора в градския транспорт.
8

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3254  Вирусолог предвижда по кое време ще е пикът на COVID-19 Вирусолог предвижда по кое време ще е пикът на COVID-19  Пет са новите случаи на COVID-19 у нас Пет са новите случаи на COVID-19 у нас  Дезинфекцират камионите от краткотрайния паркинг на летище Дезинфекцират камионите от краткотрайния паркинг на летище " Узунджово "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР