Мерките, взети от щата Ню Йорк, за да се спре

...
Мерките, взети от щата Ню Йорк, за да се спре
Коментари Харесай

Губернатор Андрю Куомо: Мерките, взети от щата Ню Йорк срещу коронавируса, както изглежда работят

Мерките, взети от щата Ню Йорк, за да се спре разпространението на новия коронавирус, както изглежда работят, тъй като темпото на хоспитализация на заразените се е забавило в последните дни. Това заяви губернаторът на щата Андрю Куомо, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2495
Забавянето е въпреки факта, че новите случаи на зараза нараснаха с над 5000 в последните 24 часа, което доведе до общо над 30 000 случая в щата, което е с около 10 пъти повече в сравнение с другия щат с най-висок брой случаи - Ню Джърси, допълни Куомо.

Българка е починала от COVID-19 в САЩ

Той определи като много добър знак, че сега на 4,7 дни има удвояване на хоспитализацията на заразени в Ню Йорк, а до неделя това удвояване е било на всеки 2 дни. Куомо обяви и нови мерки, целящи да възпрат разпространението на вируса.

Сред мерките е договорка и с властите на град Ню Йорк за започване на пилотна програма за затваряне на улици за автомобилен трафик и забраняване на спортни дейности, при които има близък контакт в градските паркове, като например баскетбола. В САЩ сега има 58 000 случая на зараза, като почти половината от тях са в щата Ню Йорк.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2495  Небето над Търново блестна в поддръжка на борещите се против ковид Небето над Търново блестна в поддръжка на борещите се против ковид  В Русия починаха двама пациенти, инфектирани с ковид В Русия починаха двама пациенти, инфектирани с ковид  26 пациенти с ковид в Турция са се възстановили 26 пациенти с ковид в Турция са се възстановили
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР