Мелбърн, вторият по големина австралийски град, отново ще бъде под

...
Мелбърн, вторият по големина австралийски град, отново ще бъде под
Коментари Харесай

Отново карантина в Мелбърн

Мелбърн, вторият по големина австралийски град, отново ще бъде под пълна карантина заради увеличаване на случаите на заразени с коронавируса, предаде АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10136

Премиерът на щата Виктория Даниел Андрюс днес обяви, че жителите на Мелбърн и съседния град Мичел Шайр (общо 5 милиона души) могат да напускат домовете си само при необходомост.

Повторното въвеждане на ограниченията за излизане от вкъщи ще е за шест седмици. Положението с коронавирусната инфекция сега е по-сложно, отпреди няколко месеца, заяви премиерът и подчерта, че трябва да бъдат взети строги мерки, за да се избегне трагедия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10136  Вирусолог: COVID-19 сподели, че не му пречи топлото време и високата температура Вирусолог: COVID-19 сподели, че не му пречи топлото време и високата температура  Проф. Христова със стряскаща прогноза за броя на инфектираните с COVID-19 за ден през есента Проф. Христова със стряскаща прогноза за броя на инфектираните с COVID-19 за ден през есента  Коронавирусът може да е бил Коронавирусът може да е бил " латентен " години наред и да е бил реактивиран
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР