Мексико регистрира над 5300 нови случая на заразяване с коронавирус

...
Мексико регистрира над 5300 нови случая на заразяване с коронавирус
Коментари Харесай

Мексико регистрира над 5300 нови случая на коронавирус

Мексико регистрира над 5300 нови случая на заразяване с коронавирус за едно денонощие, предаде ТАСС, като се позова на главния епидемиолог на Мексико Хосе Луис Аломия.

Общият брой на заразените с коронавирус в Мексико е вече 1 325 915, изтъкна Аломия.

Според мексиканския експерт коронавирусът се разпространява по-бързо през последните две седмици. В същото време той подчерта, че през зимните месеци броят на острите респираторни вирусни инфекции винаги се увеличава.

През последните 24 часа в Мексико бяха регистрирани 396 нови смъртни случая от коронавирус. Общият брой на смъртните случаи от коронавирус в Мексико е 118 598. Оздравелите от коронавирус в Мексико са 987 328.



Към настоящия момент са заети 46 процента от всички легла в мексиканските болници, а леглата в интензивните отделения са заети на 39 процента.

Ситуацията с болничните легла е най-сериозна в столицата Мексико, където са заети 85 процента от всички легла в болниците и 74 процента от леглата в интензивните отделения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17158  Джонсън е разговарял с Макрон за облекчение на транспортния безпорядък Джонсън е разговарял с Макрон за облекчение на транспортния безпорядък  Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун  Нова заповед на министър Ангелов за идващите от Англия и Северна Ирландия Нова заповед на министър Ангелов за идващите от Англия и Северна Ирландия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР