Междусъседски конфликт за имот между роднини е в основата на

...
Междусъседски конфликт за имот между роднини е в основата на
Коментари Харесай

Касапинът от Каспичан - агресивен и неконтактен, гледката в дома на жертвите била ужасяваща

Междусъседски конфликт за имот между роднини е в основата на жестокото четворно убийство, разтърсило Каспичан днес. Със съдействието на „ Специализираните полицейски сили “ при ОД на МВР – Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, намерени са следи, съотносими към извършеното престъпление. Оказал е пълно съдействие на органите на реда. Това стана ясно на извънреден брифинг в Каспичан, който дадоха директорът на ОД на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим, окръжният прокурор Маргарита Георгиева и дежурният прокурор Рачев.

Гледката е ужасна в къщата. Мъж на 80 години, съпругата му на 71 години и двете им деца – дъщеря на 48 години и син на 46 години са били заклани жестоко с брадва и нож от 64- годишен техен роднина – бил е племенник на убития възрастен мъж. Засега няма данни да е с психическо заболяване, но бил агресивен и неконтактен. Труповете на брат и сестра са намерени в коридора, а на родителите им – в седнало положение на леглото. Не се знае дали са били заспали, когато убиецът е влязъл в дома им, съобщава 24shumen.com.

Както БЛИЦ съобщи , малко след 9.00 часа тази сутрин 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от служители на участък „ Полиция “ – Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски служители се отправили към дома. При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая веднага е уведомен административния ръководител на Окръжна прокуратура.

При продължилия оглед на място са установени още двама починали. Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря, на 46 години и на 48 години. Множество процесуално-следствени действия са извършени в присъствието на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния ръководител на Окръжна прокуратура – Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор.

Работата по образуваното досъдебното производство продължава под надзор на прокурор от окръжната прокуратура.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР