Медицинският експертен съвет към Министерски съвет прекратява дейност. Това заяви

...
Медицинският експертен съвет към Министерски съвет прекратява дейност. Това заяви
Коментари Харесай

Медицинският експертен съвет към правителството прекратява дейност

Медицинският експертен съвет към Министерски съвет прекратява дейност. Това заяви по-рано днес председателят на органа проф. Коста Костов. Информацията потвърдиха за bTV и други членове на съвета.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4143
Той беше създаден преди две седмици, за да помага медиците ни в лечението на пациенти с COVID-19. За това време те изготвиха комплексен документ, който да служи за наръчник.

Причината да спре дейността на съвета от експерти е, че ангажиментите им вече са приключили.

Припомняме, че мнението на доц. Атанас Мангъров за маските и тестовете, който е член на Медицинския експертен съвет, предизвика спорове с Националния оперативен щаб.

По-късно премиерът Бойко Борисов призова доц. Мангъров да спре да говори за облекчаване на мерките. На този етап обаче, министър-председателят не е разписвал заповед за разпускането на органа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4143  5-годишно дете умря от новия ковид в Обединеното кралство 5-годишно дете умря от новия ковид в Обединеното кралство  Затворници в Италия стартират да вършат медицински маски Затворници в Италия стартират да вършат медицински маски  Катето Евро: Изкарах доста тежък ковид Катето Евро: Изкарах доста тежък ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР