Медицинската сестра Христина Атанасова от Бургас публикува послание към колегите

...
Медицинската сестра Христина Атанасова от Бургас публикува послание към колегите
Коментари Харесай

Мед. сестра за колегите си и борбата с COVID-19: Те знаят повече за вас, отколкото си представяте

Медицинската сестра Христина Атанасова от Бургас публикува послание към колегите си, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Тя ги нарича ангели.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2979
" Ще ги разпознаете по мекия поглед и торбичките от умора под него. Те знаят повече за вас, отколкото си представяте. Истинските принцеси искат уважение, респект и тишина. В нея най-добре се чува сърдечния ритъм ", отбелязва Атанасова.

Тя също продължава да работи и се е записала доброволец през останалото време, макар да се лишава от срещите си с близките. Сега тя е в болницата в Поморие, където се подготвя отделение за заразени от коронавирус.

Заради очаквания пик на коронавируса променят брифингите на щаба

Христна е едно от лицата на протеста в Бургас. Тя смята, че медицинските сестри заслужават по-добро заплащане. Пред България он еър изтъкна, че протестите са спрени заради кризата и изискването да няма струпване на хора

" Протестите ги спряхме, защото не може да се струпват хора на едно място. Иначе не сме приключили с исканията си, продължаваме да ги отстояваме, но няма как, дългът преди всичко, ние трябва да сме тук ", обясни старшата сестра.

" След като си приключа административната работа ходя да помагам, където се налага, колкото мога, с удоволствие винаги. От понеделник сутринта, като дойда, в петък на обяд си тръгвам ", споделя Христина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2979  НА ЖИВО: Кризисният щаб с последни данни за инфектираните с COVID-19 у нас НА ЖИВО: Кризисният щаб с последни данни за инфектираните с COVID-19 у нас  Броят на умрелите от COVID-19 във Англия доближи 1019 Броят на умрелите от COVID-19 във Англия доближи 1019  АИКБ за икономическите ограничения: Няма 60% помощ, а единствено 23% АИКБ за икономическите ограничения: Няма 60% помощ, а единствено 23%
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР